skip to Main Content

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

This Post Has One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Onze cliënten beoordelen
ons gemiddeld met een 9.5

Vriendelijke kundige arts, heeft een nieuwe heup geplaatst, maar ook mijn benen even lang gemaakt.  Zo blij!
Cijfer: 10.0
Ben een jaar geleden door dr. Bouma geholpen en heel erg tevreden met het resultaat. Kan zonder pijn en beperkingen met mijn leven verder.
Cijfer: 9.5
Dankbaarheid/ tevredenheid overheersen 1 week na de operatie en mijn been is weer op lengte.
Cijfer: 9.3
Een enthousiaste deskundige arts. Niet een standaard type arts, een gewone man die zeer toegankelijk is. Staat direct voor je klaar wanneer nodig.
Cijfer: 9.8
Efficiënte, doelgerichte aanpak. Snel en met een vertrouwensvolle uitstraling. Behandeling en afhandeling volgens afspraak en dat alles in een hele gastvrije, goed verzorgde omgeving.
Cijfer: 9.0
14 maart geopereerd aan mijn enkel door dr H.Bouwma. Wachttijd van 1e gesprek tot operatie 6 weken. Nu herstellen ,Dames van de OK en de afdeling top. De orthopeed ook.
Cijfer: 8.8
Helder consult, heldere plan van aanpak, gedegen onderzoek – foto’s + scan – voor de operatie, goede bespreking hiervan, op de OK t/m narcose geruststellend, nazorg prettig.
Cijfer: 10.0

Deze website heeft een informatief doel. U kunt hier lezen over de voordelen en nadelen van de voorste benadering. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoudelijk informatie op deze website. Voor informatie betreffende uw persoonlijke situatie, of de situatie van derden, zult u altijd moeten overleggen met de behandelend arts.
©2018 VoorsteBenadering  ∙  webdesign: stvnbt

Back To Top