skip to Main Content

Contact

Dokter H.W. Bouma

Drs. H.W. Bouma is sinds 2012 orthopedisch chirurg en gespecialiseerd in het plaatsen van een kunstheup via de voorste benadering. Sinds 2014 is hij werkzaam in de Bergman Kliniek in Naarden, met focus op het behandelen van heupklachten. Inmiddels heeft hij met zijn team meer dan 2500 heupprothesen via de voorste benadering geplaatst en wordt de operatie meer dan 500 keer per jaar uitgevoerd.

Locatie

Voorste Benadering
Bergman Clinics
Rijksweg 69
1411 GE Naarden
Netherlands

Bereken uw route

Heeft u een vraag?

Stuur ons een e-mail, wij zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

mail: poli.bouma@bergmanclinics.nl

Een afspraak maken

Bel ons, wij plannen graag persoonlijk met u een afspraak in.

Bel: 088 9000 500

Onze cliënten beoordelen
ons gemiddeld met een 9.5

Dankbaarheid/ tevredenheid overheersen 1 week na de operatie en mijn been is weer op lengte.
Cijfer: 9.3
Vriendelijke kundige arts, heeft een nieuwe heup geplaatst, maar ook mijn benen even lang gemaakt.  Zo blij!
Cijfer: 10.0
14 maart geopereerd aan mijn enkel door dr H.Bouwma. Wachttijd van 1e gesprek tot operatie 6 weken. Nu herstellen ,Dames van de OK en de afdeling top. De orthopeed ook.
Cijfer: 8.8
Ben een jaar geleden door dr. Bouma geholpen en heel erg tevreden met het resultaat. Kan zonder pijn en beperkingen met mijn leven verder.
Cijfer: 9.5
Helder consult, heldere plan van aanpak, gedegen onderzoek – foto’s + scan – voor de operatie, goede bespreking hiervan, op de OK t/m narcose geruststellend, nazorg prettig.
Cijfer: 10.0
Efficiënte, doelgerichte aanpak. Snel en met een vertrouwensvolle uitstraling. Behandeling en afhandeling volgens afspraak en dat alles in een hele gastvrije, goed verzorgde omgeving.
Cijfer: 9.0
Een enthousiaste deskundige arts. Niet een standaard type arts, een gewone man die zeer toegankelijk is. Staat direct voor je klaar wanneer nodig.
Cijfer: 9.8

Deze website heeft een informatief doel. U kunt hier lezen over de voordelen en nadelen van de voorste benadering. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoudelijk informatie op deze website. Voor informatie betreffende uw persoonlijke situatie, of de situatie van derden, zult u altijd moeten overleggen met de behandelend arts.
©2018 VoorsteBenadering  ∙  Webdesign Bootschap

Back To Top